Este BioStil un alt sistem de inspirație yoghină ?

- Nicidecum. BioStil este  un sistem ce nu se limitează la o anumită religie, filozofie, terapie ori sistem de viață.  În teoria și practica BioStil veți regăsi cele mai importante cunoștiințe spirituale ale umanității, structurate și descrise într-o metodologie simplă și ușor de însușit.

Cui se adresează BioStil ?

- Oricui. Sistemul nostru se adresează tuturor celor care au o minte și o inimă deschise. BioStil  este o invitație adresată fiecăruia de a se regăsi în idealurile de pace și înțelepciune - acestea aparțin rasei umane ca un întreg. Nu trebuie să fii o persoană specială sau să duci o viață deosebită pentru a experimenta beneficiile BioStil. 

Cum funcționează BioStil ?

- Firesc. Acționează holistic, eliminand haosul și cauzele bolilor. Sistemul BioStil creează echilibru, ne ajută să descoperim și să înțelegem cauzele bolilor, sprijină procesele de vindecare, calmează durerile și elimină stresul.

• Care sunt efectele practicii sistemului Biostil ?

- Practica BioStil reface echilibrul fizic și emoțional, îndepărtează gândurile și sentimentele negative, contribuie la eliminarea sentimentelor de frică și de supărare. În același timp crește creativitatea, ajută și armonizează dezvoltarea personalității și contribuie la îmbunătățirea relațiilor interumane.

 Am nevoie de experiență în alte tipuri de practici (yoga, qigong etc.) pentru a practica BioStil?

- Nu. Experiența anterioară nu este necesară ori obligatorie. Veți învăța tot ceea ce aveți nevoie să știți printr-un curs și o experiență de primă mână. Tot ceea ce "vă trebuie" este dorința sinceră de a evolua spre bine.

 Există restricții de vârstă pentru practicarea BioStil?

- Nu. Practica BioStil este deschisă pentru oricine este interesat în dezvoltarea personală și de regăsirea păcii interioare. Aceasta dorință este independentă de vârstă.

 BioStil este și pentru copii?

- BioStil este cea mai potrivită practică pentru cei care au deja o înțelegere a fenomenului vieții. Copiii nu au experiență de viață în acest sens și nici nu au cu adevărat nevoie de așa ceva la vârsta lor. Copiii  au nevoie de un loc de joacă într-un mediu sănătos și de cât mai mulți copii în jurul lor.

- Cu toate acestea, ei pot experimenta în mod indirect beneficiile BioStil, prin părinții lor. Cum se știe, copiii au tendința naturală de a vedea în părinții lor  modelele de urmat. În cazul în care părinții își vor însuși modul de viață BioStil, atunci ei vor fi în măsură să creeze o atmosferă armonioasă în viața de zi cu zi, iar acest lucru se va reflecta direct și asupra bunăstării copilului.



Categories: